Apollon

Uavhengig rock 'n roll siden 1976

Åpningstider:
Mandag-lørdag 10:00-00:00
Søndag: 12:00-00:00

Gjennom de siste fire tiår har Apollon solgt musikk fra fire lokaler, under minst tre forskjellig logoer.  I det siste har vi lykkes å forene to ting vi er veldig glad i, nemlig øl og musikk, under et tak.  Fra 20-28 mai feirer vi 40-års-jubileum med konserter, smakinger, utstillinger, DJs, seine kvelder og høy musikk i tillegg til en rekke andre påfunn som vil bli offentligjort etter hvert.  Følg med!

I den anledning: Apollon har gjennomgått flere ansiktsløftninger, og vi kunne nok selv vært flinkere til å ta vare på minnene. Men det hender heldigvis at gamle kunder stikker innom med Apollon-relikvier, som for eksempel denne posen fra Willoch-tiden.  

Det vi prøver å si er at hvis noen av dere, våre kjære gjester og kunder, skulle sitte på slike ting, ville vi være svært takknemlige om vi kunne låne dem til jubileet vårt. Vi har nemlig tenkt å gjøre noe kult med det.  Poser, rabattkort, stikkedåser og annet skrot vi må ha delt ut, alt av interesse. Fotografier fra både eldre og nyere tid er uhyre interessant.   

Ta gjerne kontakt via mail (bergenapollon@gmail.com), tlf. (55315943), eller stikk innom.  Vi kommer til å legge ut det dere kommer med både her og på Instagram frem til feiringen, emneknagg  #apollon40 . Fint om dere sprer budskapet, ikke minst til de som ikke får det med seg via sosiale medier.